Qetësia

Mos e largoni shikimin nga QËLLIMI i lartë.

Të keni qëllim të lartë PËR SHËNDET të mirë, për SUKSES në jetë, për HARMONI në familje, për PRESTIGJ në shoqëri, për DASHURI të pakufishme dhe të pakusht.

Sa herë në ditë e përdorim fjalën problem apo pengesë?

Ndoshta nuk kemi menduar objektivisht se çfarë janë PENGESAT?

Pengesat janë ato gjërat e frikshme që ne i shohim KUR I HEQIM SYTË DHE MENDJEN NGA QËLLIMI YNË.

Pengesat nuk mund të ju ndalin.

As problemet nuk mund të ju ndalin.

E madje as njerëzit e tjerë nuk mund të ju ndalin.

VETËM NE VETË - MUND TA PENGOJMË VETEN TONË.
.
Këtë porosi ta veni në vend të dukshëm, si vetullen mbi sy,

KURRË MOS I LARGONI SHIKIMET NGA QËLLIMI I LARTË.

Me shumë dashuri, Daut Demaku.

2017-12-13